Skal du flytte? Vi guider dig!

De fleste mennesker flytter minimum et par gange i løbet af deres liv, og hver flytning har sit helt eget præg. Enten er det første gang, man flytter – fra barndomshjemmet og til sit eget. Det kan også være fra den lille etværelses til noget større sammen med kæresten. Det kan være fra lejlighed til hus og meget mere. Hver flytning er forskellig, men én ting går igen; nemlig forberedelsen inden flytningen.

Vi har lavet en kort guide til dig, som skal flytte, og du kan følge den, uanset om du skal flytte fra noget større til mindre eller omvendt.

Sortér

Vores allerbedste råd til dig, som skal flytte, er at sortere i dine ting. Mange af os er dårlige til at få sorteret og ryddet ud, når vi ikke er nødt til det. Men når man skal flytte, skal man alligevel have fat i alle tingene, og så kan man lige så godt sortere. For der er med garanti en masse ting, du ikke bruger mere, eller som du kan undvære.

Man må godt være lidt hård. Hvis du falder over ting, som du enten helt havde glemt, at du havde, eller som du ikke har brugt i et halvt år, så skal det ud. Hvis det er for svært at smide det helt ud, kan du også samle det i nogle kasser, som du sælger ud af på et loppemarked engang i sommerhalvåret.

Lav et system

Når du pakker dine ting med, som skal med videre, er det alfa og omega, at du gør det på en nogenlunde systematisk måde. Sørg først og fremmest for at pakke ting i kasser, så det giver mening, og så det er nemt for dig at pakke ud. I samme omgang er det en rigtig god idé at skrive på kasserne, hvad der er i. Et ekstra lille fif; skriv på siden af kasserne og ikke på toppen. Skriver du på siden, har du også det forkromede overblik over, hvad der er i kasserne, når de står stablet til sidst i pakkeprocessen.

Brug flyttemænd

Nu sagde vi før, at vores bedste råd var at sortere. Et endnu bedre råd er at betale sig fra professionel hjælp, når du flytter. Ikke blot er det tungt at slæbe alle flyttekasser og møbler op og ned, ind og ud. Det kan også være svært at manøvrere de større ting ned af trappegange og ud af smalle døre. Det er flyttemændene vant til, og derfor gør de det altså meget hurtigere, end du og dine kammerater kan. Booker du et flyttefirma, kan vi garantere, at det er nogle af dine bedst brugte penge længe. Vælger du tilmed Flyttefirma Bornholm, får du et kompetent mandskab, som har årelang erfaring, og som ved, hvad de har med at gøre.

Du skåner din egen ryg, og det er nærmest argumentation nok for at bruge lidt penge på at få professionel hjælp med flytningen.