Hav flotte negle hele ferien med Shellac

Du kender det sikkert godt. Du står og venter i køen til sikkerhedstjekket i lufthavnen, du har husket det hele, har dit smarte sommertøj på… Og neglelakken, som du lagde i morges, skaller allerede og trænger til et nyt lag. Du har selvfølgelig ikke en neglelak med. En uge burde den da kunne holde, tænkte du. Åbenbart ikke.

Almindelig neglelak holder ikke

Udvalget af neglelakker i lufthavnens butikker har ikke en farve, der matcher, eller en du gider ofre penge på. Vel fremme ved destination spørger du receptionisten på hotellet, hvor du kan købe en ordentlig neglelak. Han forstår ikke, hvad du mener og ender med at fortælle dig vejen til den lokale kiosk. De har kun billige off-brand versioner, men en af farverne matcher, og du tager chancen. Som ventet holder den heller ikke længe, og du sidder derfor på dit hotelværelse et par gange om dagen i et forsøg på at kunne præsentere nogenlunde pæne negle.

Ideel til ferien

Har du befundet dig i en situation, som den beskrevet ovenfor? Så bør du stensikkert overveje at få en Shellac behandling af dine negle. Shellac fungerer på mange måder som en almindelig neglelak, blot er holdbarheden langt bedre. Hele 14 dage og ofte længere kan Shellac pryde dine negle, og er det er derfor helt ideelt at få ordnet neglene, lige inden du tager på ferie. Du kan selvfølgelig vælge mellem et bredt spektrum af farver, så hvad enten du vil have neglene lakeret med farver, der er på mode lige nu, eller har en absolut yndlingsfarve, kan du få den på neglene. Du kan også gå efter en blå, der matcher den lagune, du skal svømme i eller en hvid farve med lidt glimmer i, der ligner sneen på toppen af det bjerg, du skal bestige.

Shellac passer til alle

Desuden er Shellac et praktisk valg, da du får misundelsesværdigt flotte negle, uden det har en negativ effekt på dine negle. Når du får sat kunstige negle på, er det ikke altid særlig sundt for dine egne negle, og resultatet kan blive grimt, når man tager dem af. Shellac kan du derimod roligt ty til, da det ligefrem har en beskyttende virkning på dine negle. Hvis du ikke er til det pigede og pyntede look, passer Shellac godt til dig, fordi du kan bevare dine korte negle og endda vælge en meget diskret farve, hvis det passer dig bedst. Du kan selvfølgelig også gå i den anden grøft og vælge en farve med masser af knald på – det er helt op til dig at afgøre. Hos linehusted.dk kan du få en professionel behandling, uanset hvilket look du gerne vil have. Line har et stort udvalg i lakker fra Shellac, så du kan være sikker på, at alle fra din medpassager i flyet til dem, du falder i snak med i hotelbaren, vil give dig komplimenter for dine smukke, ferieklare negle. Udover at kvittere for de pæne ord skal du slet ikke tænke på, om dine negle stadig ser flotte ud, for det er der ingen tvivl om.