spabad

5 fordele ved et spabad i hjemmet

Har du været på et spa ophold før, eller bare i et spabad, så ved du hvor afslappende og behagelig en oplevelse det er. Dog kan spaophold løbe ret hurtigt op økonomisk, og det er ikke sikkert at der ligger faciliteter tæt på dig. Derfor kan det være en idé, at investere i sit eget spabad. Herunder vil vi komme med nogle tanker omkring, hvorfor det kan være en fordel at have spabad i hjemmet.

Du slipper for dyre spa ophold

Selvom det kan være fristende at tage et ophold ved et kursted med spa, så kan det hurtigt løbe op. Noget man også bør have i tankerne er, hvor meget man egentlig for benyttet spabadet i løbet af sit ophold, da man jo ikke kan sidde der en hel dag.

Det tager ikke et geni for at regne ud, hvor mange gange man skulle tage et spaophold, for at have samme frihed, som hvis man selv ejede et spabad.

Du vælger selv hvornår og hvordan du vil i spabad

En anden fordel ved selv, at eje et spabad er, at du selv kan vælge hvornår du vil i. Om du vil starte din weekend morgen med i et spa, eller måske tage en aftendukkert i det og slappe helt af.

En af tankerne man også bør gøre sig, når man skal investere i et spabad, er om det skal være indendørs eller udendørs spa. Begge har fordele og ulemper, så det er vigtigt, at man ved hvad man ønsker af sit spa, så man ikke fortryder på et senere tidspunkt.

Du kan invitere venner og familie i spabad

Der er ikke noget hyggeligere end at sidde med familien, eller nære venner i et spabad. Det kan være noget familiehygge om aftenen, en romantisk aften med en date eller din kæreste eller en hyggeaften med dine venner. Det kan være der er noget at fejre og der bliver sneget champagne med i spabadet, eller du kan sætte et tv op og sidde og se en film, eller høre musik på anlægget.

Kun fantasien sætter grænser og et spabad er en fantastisk tilføjelse til aftenen ligegyldigt, hvad man foretager sig, eller hvem man er sammen med.

Du kan slappe af efter en hård arbejdsdag -eller uge

Alle ved, hvor meget man kan trænge til et varmt bad efter en hård arbejdsdag, eller på når ugen går på hæld. Men for de flestes vedkommende, betyder det at stå under bruseren, hvis de skal kunne nyde det varme vand. Selvom det jo ikke er det hårdeste at stå op i bruseren, så tænk, hvis du kunne lægge -eller sætte dig i et spabad og så bare lade de varme dyser massere din trætte krop. Den afslapning det giver, kommer bruseren ikke i nærheden af.

Du kan benytte dit spabad det året rundt

Der er ikke noget værre end tanken om, at ville tage ud at opleve et spaophold, for så at finde ud af, at stedet har lukket for sæsonen. Med dit eget spabad kan du med fordel nyde den afslappende følelse, hele året rundt, uden begrænsning på tiden du bruger i det, eller antallet af gange og hvornår du går i det. Mange leverandører af spabade, bygger udendørs spabade på en måde, så du kan benytte dem, selv i de kolde vintermåneder.

Skal du ud og investere?

Har idéen om spa i hjemmet, fanget din interesse, så er det bare med at komme ud og kigge på nogle forskellige spabade. Vi ønsker dig held og lykke i jagten på dit drømme spa og håber du finder det snart. Har du allerede spa og vil dele nogle af dine oplevelser i det, så er du velkommen til at kommentere herunder.